Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten och det är helt enkelt oförmögna. Informationen och tipsen i denna artikel kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Att sätta ner något på skrivbordet kan ändra din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå vidare, eventuellt sluta lite lättare.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Du borde försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att öka din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Skapa en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person uppnår sin egen väg. Det är viktigt att du och dina behov. Skapa denna personliga lista gör det här.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

TIPS! Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det bästa sättet att sluta är att ha folk runt som stöder dig. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Om du röker i ditt bostadsområde, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper till att hålla sig borta från att röka.

TIPS! Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning till dig i ditt liv. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Att veta så mycket som möjligt om hur andra slutar kommer att vara till stor nytta för din egen avslutande strategi. Genom att använda tipsen i den artikel du just läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem fullt ut att förstå dem. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med just det. Gå ut och implementera denna information.Source link