Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Rökning är inte bara farlig för din hälsa, men kan allvarligt skada hälsan för de personer som utsätts för din rök. Rökning orsakar allvarliga hälsoproblem som cancer, emfysem och hjärtattacker. Begagnad rök är också farlig. Det är därför det är viktigt att sluta. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Dessa hälsosamma snacks kan hjälpa dig att hålla en stadigviktig vikt. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en friskare tankegång.

TIP! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Älskade Ones

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Försök att inte röka så mycket. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. En annan strategi för att minska mängden du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker för dig. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker ditt kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker att rökarna triggar du är van vid.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller gummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Totalt är rökning en extremt ohälsosam sak att göra, och det kan också vara farligt för dem runt dig, att du utsätter röken för. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de främsta som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Begagnad rök är också mycket farlig och kan orsaka skada på dina nära och kära. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link