Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare uppmuntrar dig att du gör detsamma. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sätta i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här kan eventuellt vara det du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter.

Sluta röka

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar rökning. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

TIPS! Om du funderar på att sluta, ha en frank diskussion med en läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör.

Sluta röka

Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill en cigarett. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte automatiskt börjar röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Använd Internet för att hitta stöd. Delta i online supportgrupper.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Nu är du väl rustad med den information du behöver för att sparka vanan för gott. När du slutat kommer du att känna dig lyckligare och friskare. Du kommer också att lägga till några extra år i ditt liv. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link