Bästa sätten att sluta röka snabbt och gott!


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

10 minuter

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. För många människor försöker sluta på ett infall och då misslyckas när de står inför allvarliga hinder. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de förskriva mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Försök inte göra det själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Oavsett vilka hinder du kommer att möta, slutar röka tar uthållighet. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link