Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Även människor tycker att det är skrämmande att sluta röka. Faktum är att även de som vill sparka vanan känner att de får något ur rökning. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, kan de råd som följer följa upp dig som du behöver flytta.

Se till att du tar processen en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att sluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är väldigt viktigt att hitta vad som är bäst för dig. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att ta upp frågan skriftligen hjälper dig att se det tydligare.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder om hur man hanterar stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det här är ett bra sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett i taget för att minska rökning.

Det bästa rådet du vill sluta röka är bara att sluta. Att stoppa helt är det bästa sättet att starta din resa. Försök bara sluta och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du rökt, se till att du rengör huset noga när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Du måste alltid leta efter sätt att få din motivation. Detta kan uppnås genom att lägga motivationssägelser på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

Som du är medveten är att ge upp cigaretter är en väg som inte behöver vara svårt att resa. Genom att försöka ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Du kommer att bli förvånad över ett år när du ser hur framgångsrik du har varit!

Det kan vara svårt att lära sig om ett ämne som Array om du inte ens vet var du ska börja. Du måste flytta långsamt och vara säker på att du lär dig vad du behöver veta innan du hoppar in. Att tillämpa allt du lär dig från den här artikeln har visat sig vara ett bra sätt att komma igång på vägen till framgång.Source link