Bra råd om du funderar på att sluta röka


Det är ingen hemlighet att rökning är skadlig för din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Att komma in i en djup trance när du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Dessa människor kan bli dina vänner och komma igenom det här. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller community colleges.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

När du slutar röka måste du undvika de utlösare som du alltid associerar med rökning. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte vet existerade.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter att den första veckan har gått. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du äta inte regelbundet på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många misslyckas med att sluta eftersom de har fel inställning. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Nu är det bra att sluta röka. Sätt inte in en dag i Framtiden som hänger på något annat, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Rökning används ofta för att hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda friska metoder för att klara av dess biverkningar av stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov står högst.

Ät massor av grönsaker, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta av många skäl. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Som du just har lärt dig genom den här artikeln kan du sluta röka om du verkligen tillämpar dig själv. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.

Med lycka till, bör denna användbara Array-information hjälpa dig. Fortsätt att utbilda sig om ämnet, och fler möjligheter kommer sannolikt att hända. Ju mer du vet desto bättre blir du.Source link