Bra tips om hur man slutar röka


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicin, terapi eller en plåster. Någon av dessa metoder kan göra din erfarenhet av uttag lättare, vilket hjälper till att säkerställa att du kan sluta för gott.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Hitta metoden att sluta som kommer vara enklast för dig. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person uppnår sina mål olika. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Dessutom är det lätt att underväga frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. När du en gång har förbundit sig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att säkerställa att du inte blir offer för vanan igen. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Fortsätt sluta för längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sluta är en process.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Tänk på vad en enda puff kan göra.

Bara för att du kanske har misslyckats med att sluta före, finns det ingen anledning att vara avskräckt. Ibland kommer även den perfekta planen att misslyckas på grund av omständigheterna. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur man ska övervinna det.

TIPS! Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan utnyttja tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Använd de tips som ges här för att slutligen sluta röka och njuta av ett hälsosamt liv.Source link