Bra tips om hur man slutar röka


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Följ dessa tips och sluta bli enkelt.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Gör dina mål mycket korta och uppnåliga – en dag i taget. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Taper ner din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem faktiskt . Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Från de tekniker som har givits till dig i den här artikeln kan du förbereda din egen kampplan så att du kan lyckas en gång för alla.Source link