Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Även om det finns mycket information om hur skadlig rökning kan vara, är det ofta svårt för rökare att sluta. Om du är bland dessa människor, så finns det några råd i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Välj och använd dem som verkar som de hjälper dig mest.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller hanterar dem också. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en friskare inställning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döma din vana. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Dessa tips kan ge dig en bra start mot att bli tobaksfri. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv kraften att övervinna denna utmanande missbruk. Du kommer att belöna dig själv med ett hälsosammare, längre liv, för att inte tala om de pengar du ska spara när du slutar röka.Source link