Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


De flesta rökare tycker att sluta är väldigt svårt. Dessutom finns det ingen enda strategi som garanterat fungerar för alla. Du kanske måste undersöka och leta efter metoder som passar dina behov. Använd följande tips, och du kan upptäcka att det är mycket lättare än du förstod.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra det möjligt att sluta röka lättare att hantera.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Öva att bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv . Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Stick din lista på kylskåpet eller på en annan plats där du kommer att märka det ofta. Detta kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Stressful Moments

Skapa idéer för hur du hanterar stunder som är stressiga. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Har du många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning av uttag.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Att sluta röka är inte en lätt sak att göra och det finns ingen fix som kommer att fungera för alla. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Framgång är till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Du kommer att bli förvånad över din framgång med dessa metoder på plats!Source link