Du kan sluta röka när du följer detta råd


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika tryck och influenser som gör att en person fortsätter att röka. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

Sluta röka gradvis. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta ökar sannolikheten för att du slutar för gott.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla för tiden innan du lyser upp. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske behöver du först ha ett glas vatten. När du blir klar kan du ha viljekraften att säga nej. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Ta din resa en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk inte för långt framåt i tiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Fördröjningstaktik

Fördröjningstaktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om önskan fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

TIPS! Om du inte kan ge upp cigaretter utan att krävningarna överväldigar dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Sluta röka

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Efter det du har lärt dig borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för alltid. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link