Gör din nästa cigarett din sista med dessa praktiska tips


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör det otroligt svårt för vissa människor att sparka vanan. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har stor chans att nå ditt mål.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan . Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, kan du prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

TIPS! Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslut göra det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller till och med ha ett vanligt massageschema. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta röka, och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett, hitta ett visuellt sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Kom ihåg att du har svårt att sluta, för att du är beroende. Att sluta röka är fysiskt och känslomässigt svårt för många. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Det är möjligt att sluta röka genom att tillämpa denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.Source link