Sätta bort rökerna för alltid med dessa bra tips


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa konsekvenser för både dig och människorna runt dig. Du kan utveckla emfysem, lungcancer, eller lida av en hjärtinfarkt. Exponering för begagnad rök kan vara lika farlig som att röka cigaretter själv. Detta är bland de bättre skälen till att sluta. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig många tips som bör hjälpa dig att avsluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Älskade

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritation och be dem att bära med dig. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att ha rökt, där du är friskare, lyckligare och kunna hålla fast vid din månadsbudget med lite kvar. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Om biverkningarna av rökning inte räcker till för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna strategi kommer att vara extremt svår i början. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tiden än människor som använder andra metoder.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Dessa belöningar kan vara knutna till en viss tid utan rök, oavsett om det är en dag eller en månad. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla på spår.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå de begärna.

Idag är dagen för att sluta röka! Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. sluta idag eller till och med imorgon. Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Detta lindrar också riskerna för begagnad rök, din familj och deras hälsa. Detta är huvudorsaken att avsluta.

TIPS! Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Några större hälsorisker som röker orsakar är lungcancer, emfysem och hjärtinfarkt. Begagnad rök orsakar samma sjukdomar hos människor som aldrig rökt en dag i sitt liv. Genom att läsa informationen i den här artikeln bör du nu vara välinformerad nog för att sluta röka.Source link