Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Det kan vara lätt att börja din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, men det är betydligt svårare att faktiskt sluta. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd sedan alla saker du lärde dig och sparka vanan för alltid!

Dessa människor kan bli dina vänner och komma igenom detta. Supportgrupper finns på många ställen, rekreations center eller community college.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Avsluta kan vara en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara den extra motivationen du mer av ett tryck för att hålla dig på rak och smal.

Motion kan också vara en stressavlastare. Om du inte övar kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte är fallet, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta.

Älskade Ones

Secondhand smoke (19659013) Om du inte kan sluta kalla kalkon får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

TIPS! Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Skriv in listan på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan ge dig vid svag tid.

Planera i förväg hur du ska hantera stressen framgångsrikt. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de stressas. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett kan den störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

Tips! Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsokomplikationer.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om du gör det är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. Om du kan ta itu med den underliggande frågan kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Djupt andning

TIPS! Minska rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Djupt andning kan vara till hjälp om du kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

Håll reda på dina vanor när det gäller rökning. När vill du röka mest?

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka för alla utom dig själv lyckas inte.

Tips! När du planerar om du slutar röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta ex-rökare du vet antagligen inte hitta framgång första gången.

Sluta röka

Försök inte sluta röka bara för att andra människor. Även om du älskar din familj är chansen att du bara slutar röka när du är redo att göra det själv. Att röka kan vara en underbar gåva att ge dig själv och din familj, något som mottagaren aldrig kommer att bli besviken om du behåller ditt ord.

När du får ett begär för en cigarett, försök att äta en sugerör. Pinnen håller din cigaretthand som du brukar använda för att hålla en cigarett. Godisdelen kan också hålla din mun upptagen.

Tips! Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper.

En välrenommerad akupunktör kan underlätta begär genom att utföra riktade akupunkturtjänster på lämpliga områden. Akupunktur kan tyckas upprörd, de flesta som försöker rapportera försumliga mängder smärta.

Du måste verkligen tro på dig själv och din förmåga att övervinna nikotin. Du har utan tvekan lyckats med andra områden i ditt liv som då tycktes omöjligt att övervinna. Tänk på dessa saker som du överträffade tidigare och använd dem som motivation för att sätta svårigheten att sluta röka i perspektiv.

Förstå att det finns vissa risker med att använda behandlingar som scopolamin och atropin för att hjälpa dig sluta röka. De är avsedda att hjälpa till att hantera nikotinavtagningssymtom, men de kan ha skadliga effekter på nervsystemet. Några av de potentiella biverkningarna är yrsel, förstoppning, urinlösning och suddig syn. Du behöver inte hantera en mängd andra.

TIPS! Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer.

Hitta en kompis som hjälper dig under vägen när du försöker sluta röka med. Om du har en vän som också försöker sluta, träffas och stöder varandra. Inte bara kan du alla bilda din egen stödgrupp, du kan hitta aktiviteter som ersätter rökning för dig.

Håll en lista med aktiviteter som du kan göra när cravings slår. När du vill ha en cigarett dåligt kommer du inte att vara så klar att hitta något annat att göra, så du behöver din lista med distraktioner i närheten för att bekämpa detta. Prova med aktiviteter som att gå en kort promenad, gå eller gå en promenad.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil . Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.

Tips! Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Den här artikeln har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link