Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper finns i rekreationscentra, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar röka igen om du gör det. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicin, terapi eller en plåster. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt med en metod som du kan eventuellt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är väldigt viktigt att hitta vad som är bäst för dig. Skapa den här personliga listan gör det här.

Få en god nattsömn varje kväll om du slutar röka. För de flesta människor leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, depression och irritabilitet. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! Stanna i nuet och sluta sluta en dag på en tid. Det här är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten till ersätta dem. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk positivt på hur ditt liv du slutar röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåliga – en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja sluta röka. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att minska rökning.

Om du rökt, rengör allt grundligt, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Många människor som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Stopp kan orsaka både fysiska och emotionella uttag. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Gör helt enkelt den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link