Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar alla som gör det och de som finns omkring dig. Det är känt att leda till en rad hälsoproblem, såsom hjärtinfarkt, emfysem och ett flertal andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det här är en stor anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Följande artikel kommer att sluta med framgång.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du vill röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan smoking.You kan alltid ställa mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktivitet medan du stoppar vikt vid denna viktiga tid.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, Försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta att du inte hade.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, se till att du noggrant rengör huset, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Hitta support via olika onlineformulär och samhällen. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta är en process.

Rökning används ofta som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om detta är sant måste du hitta en lämplig ersättare, du behöver en annan aktivitet för att ersätta rökning under stressstunder.

Diskutera droger med läkare. Det finns många produkter på marknaden som nu finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutade för gott.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta för många orsaker. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av diet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du kan vinna. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under obehag av uttag.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Skapa en verbal lista över orsakerna du måste sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation förloras. Det här är en fantastisk metod för att avleda ditt fokus, din motivation att sluta när begär är starka.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Det finns så många hälsorisker som har kopplats till rökning som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Även icke-rökare har ökad risk om de utsätts för begagnad rök. Ställ råd från den här artikeln för att arbeta i ditt liv och förhoppningsvis stoppa ditt beroende av att röka.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information . Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link