Starkt råd när man försöker sluta röka


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Du kommer att lära dig att precis som allt annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. Läs vidare för att lära dig några av de strategier som kan sluta bli svåra.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett stödsystem.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Har dina älskade stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta är förknippad med rökstopp.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen, eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Använd vad du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link