Starkt råd när man försöker sluta röka


Din familj har bett dig att ge upp cigaretter. Din läkare säger att om du inte gör det kan du drabbas av allvarliga hälsoeffekter. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför rökning du fortfarande? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Sluta röka

TIP! Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista gör det här.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

När du vill röka blir det överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa terapier arbetar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas medan du är i bilen. Få en annan distraktion då.

TIPS! Få hjälp av andra. Samla en stödgrupp av icke-rökare vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på röken.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Tips! Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stopp är där du måste börja.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. En av fem dödsfall är relaterade till rökning av cigaretter i Amerika. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Du bör försöka göra ditt bästa för att klämma i träningspass. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Medan de utgivna endorfinerna inte kommer att ge jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Tänk på proffsen snarare än nackdelarna. Stanna inte på deprivationerna, tänk på de positiva aspekterna av ett nikotinfritt liv. Dessa tankar kan säkerställa att du blir motiverad och påminner dig om dina skäl att sluta.

Tips! Om du röker hemma, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du väl bestämt dig för att sluta. Rengör dina mattor, möbler och draperier.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress. Om så är fallet kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning. Vad sägs om yoga eller meditation?

Efter att ha läst den här artikeln bör du vara beredd att sluta sluta röka. Att stoppa din cigarettvanor gör att du kan bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. När du kommer över det värsta avbrottet och kan se ljuset, fira du! Du förtjänar det!Source link