Stoppa din rökning vana idag: hemligheter för att sluta framgång


Även för de med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du hoppas kunna kasta bort dina cigaretter permanent, kommer rådet i den här artikeln att komma igång.

Support Group

TIP! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och älskade sådana. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på önskan att röka.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Sluta röka, inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan till och med få cancer från det. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link