Tips och tricks för att sluta röka för gott


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Fortsätt läsa för att se vad som ska sluta.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske behöver du först ha ett glas vatten. När du blir klar kan du ha viljekraften att säga nej. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Motion är också en bra stressavlastare. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna någon form av träningspass.

10 minuter

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du inte kan sluta röka kall kalkon kan du använda nikotinbytebehandlingar, till exempel fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du jobbar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsak. Testa gymmet.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Att sluta direkt kan tyckas vara svårt först. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Motivational Messages

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts fast på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

TIPS! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link