Tips som hjälper dig att sluta röka


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta röka. Har du någonsin haft en annan rökare frågar dig om ett ljus och sedan notera hur glad de handlade om de vitaminer som de fick från sin cigarett? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! När du är nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning kan hjälpa till att lätta på stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar träna en träningsrutin, kontakta din läkare.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du delar denna information med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Sluta röka

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Överväg att gå med i en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Tips! När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Med fördröjning taktik, berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, för många, kommer det att bli ännu bättre att komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta.

Minska rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Undvik aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar med att röka med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får trängningarna under kontroll.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan göra sluta lättare.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att om du grottar i en gång, gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Sluta röka

När du förbinder dig att sluta röka, få dina nära och kära att hjälpa till. Låt alla veta att du försöker sluta röka. Deras stöd, vård och uppmuntran kan verkligen göra en stor skillnad mellan att sluta och falla tillbaka av vagnen. Leta efter andra sätt att subventionera sitt stöd, till exempel genom att gå med i ett forum eller genom att utföra beteendeterapi.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håll nivån på nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Det finns människor som har slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link