Tips, tricks och tekniker för att sluta röka för gott


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Tipsna nedan hjälper dig att uppnå din dröm. Läs dem noggrant. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

När du känner dig för en cigarett, ställ in en viss tid så att du får vänta dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänds kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva affirmationer. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

Gör inte allt detta själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Tala om din problem och tala om några av de saker du vill ändra.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Försök att inte röka så mycket. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Medan den här metoden kan tyckas lite svår. Däremot har dropp cigaretter helt visat sig fungera ganska bra.

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ändra ditt beteende, så att du inte är frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Din kropp kommer att kasta det mesta av nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. Efter denna inledande period kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Passar och ha kul! Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, eftersom du förstår att du kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link