Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökning vana och sluta för gott.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta ökar din sannolikhet att sluta för gott.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat i stället för skräp.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döma din vana. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Du kan hitta stöd i form av onlinforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Om du har ett stödsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

Tips! Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Skapa idéer för hur du hanterar stunder som är stressiga. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Att ha flera planer på plats är idealisk, om en plan inte fungerar.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer säker på att du slutar den dåliga vanan att röka för gott. Om du lägger på detta råd för att arbeta i ditt liv, kommer rökning snart att vara ett minne.Source link