Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Rökare vet att rökning är skadlig för hälsan. Ingen rökare någonsin kommenterar den andra om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Fortsätt läsa för bra tips från vissa som har tackat deras missbruk med framgång.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att lägga ner någonting ner skriftligt kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen för en.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Sluta röka

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar någon träningsrutin.

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat på plats. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka mycket.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras när du slutat röka. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i din besittning.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. De kan inte heller fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link