Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära FillUp smaken Energy.

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Energy lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

gör

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Energy smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

E-ciggen har blivit det enkla sättet att sluta röka tobak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga aromer på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och läsk.

Energy smakar Energy. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan nu. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till spritdrycker, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.