Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Smörkaramell med mint till e-cigaretter

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Smörkaramell med mint FillUp e-vätska.se.

vape

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Smörkaramell med mint Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigg för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Den nya FillUpen Karamell med mint har en smak av Smörkarameller med mint. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.