Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Lakritsstång e-juice till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsstång.se.

e-cigg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Svart mjuk lakritsstång smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Lakritsstång smakar Lakritsstånggodis. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.