Den som har rökt tobakscigaretter vet att det kan vara marigt att lägg av. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Om man gillar känslan av en cigarett i munnen kan en elcigg vara en bra kompromiss.

vape

Du kan använda elcigg för att bli rökfri på ett trevligare sätt

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. el cigaret
Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med hjälp av en e-cigg kan du behålla vissa delar av din rökrutin om du skulle vilja. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Men det finns mer än elcigg och nikotintuggummin som kan vara bra att använda då man vill bli fri från rökningen. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app får du organisation och koll på läget. Många appar är gratis att använda.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. Informationen är gratis online!

Ingen annan kan få dig att sluta röka

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. El-cigg kan bara hjälpa dig så mycket. Detta oavsett om de är med eller utan nikotin. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Sluta tvärt det är bäst. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. För att bli rökfri måste man verkligen ha bestämt sig att sluta.