Alla kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Något syn slutar så enkelt som att dumpa sina rökredskap och använda sin viljestyrka för att övervinna begär. Medan detta verkligen hjälper, kan de göra slut på extremt svårt och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns ett antal metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka framgångsrikt.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller kyrkor lokalt.

Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Du kan och bör anpassa den här listan till ditt liv och dina vanor.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kan den här metoden hjälpa dig att sänka betydligt.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Klockan kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du har mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att hjälpa Byt ut nikotin som du får från cigaretter.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de kommer behålla dig och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Detta kommer att hjälpa dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänka inte ens om det längre.

Tips! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att starta din rökningstoppresa.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du startar igen, skapa ett nytt slutdatum. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kan bara bidra till att hålla dig styrka under svaghetstiden.

Även om det är lätt att tro att en cigarett blir okej, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Har mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. Om du kan ta itu med den underliggande frågan, vill du inte röka så mycket.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Informera alla som är nära om din plan att sluta röka. Dina godkännanden och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Know att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Coping Mechanisms

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.

Vet inte hur man ska börja med din blå widget quest? Oroa dig inte! Lyckligtvis finns det många ställen du kan vända. Denna artikel är en bra start. Använd detta råd för framgång.Source link