Alla kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Att vara rökare kan införa några besvärliga krav på ditt liv. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökare som vill sluta.

Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Behandla dig själv

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Efter det ska du långsamt bygga belöningen tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många rökare har svårt att sluta, för att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det här hjälper till att ge dig styrka under svaghetstimmar.

TIPS! Gör inte det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

Det första steget att sluta med är att du måste sluta. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.Source link