Alla kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Alla rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare säger hur frisk och näringsrik deras cigarett är? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, bara ex-rökare gör. Följande artikel kommer att ge dig ut.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstimmar.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att de värsta kraven är borta.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med att röka.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Det hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Du kan köpa dessa produkter över disken.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla veta att du vill sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Använd mening när det gäller att äta. Du ska inte försöka att dieten medan du slutar röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka efter någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

TIPS! Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för snabbt.

Har en belöning själv när du slutar röka. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna materiella nytta kommer att hålla dig till ett rökfritt liv.

Många kreativa typer har upptäckt att hålla en detaljerad dagbok kan verkligen hjälpa till i slaget om att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att städa upp stressen, och bekämpa negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis.

Om du är frestad att nå en cigarett, suga du på lollipop istället. Sugarens pinne upptar din hand där du brukar hålla en cigarett. Den runda delen kan också hålla din mun upptagen.

TIPS! Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Få lite motion när du vill träffa, engagera dig i en hobby eller lära din partner att ge en bra massage.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Den här artikeln har dock delade tips och förslag från tidigare rökare. Dessa tips kommer från människor som förstår vad du går igenom eftersom de har kämpat med att sluta med. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.

Du bör gå ut och använda informationen du har lärt dig här om Array. Även om det vanligtvis är svårt att lära sig om nya saker, borde du ha en bra bild av alla grunderna. Du kommer att hålla dig informerad när du fortsätter.Source link