Alla kan sluta röka när de har kraftfulla tips som dessa


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att sluta röka. Det finns så många fördelar när du sparkar din rökning vana. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir tufft. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, minska dina chanser att få lungcancer och känna och se ung igen. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du kommer ut ur trance kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om din kalla kalkonansträngning för att sluta röka misslyckades, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg varför du vill sluta.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Innan du börjar träna någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Du bör inte försöka axla hela bördan av rökningstopp. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Sluta röka

De flesta människor slutar inte röka första försöket. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, skapa ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de utlösare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, fortsätt i åtanke att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Dina bästa låter inte dig själv bli en statistik.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Tips! Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka . Gå med en cigarett som inte smakar mycket bra.

De första dagarna är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter det är de begär som du känner mestadels psykologiska. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.

Det finns många saker du behöver förstå om Array. Det är viktigt att du tar dig tid att göra mer forskning och bekanta dig med så många tips och tekniker som möjligt om detta ämne. Använd det du har läst för att ge dig en fördel.Source link