Alla kan sluta röka när de har kraftfulla tips som dessa


Alla vet de hälsorisker som är förknippade med rökning, men det är fortfarande mycket svårt att sluta röka. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktning mot att inte röka.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att slutföra med framgång.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link