Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Din familj tycker att det vore i ditt intresse att sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Ditt hem-, bil-, livs- och sjukförsäkringspremie kommer alla att minska om du väljer att sluta. Vilka skäl har du för att fortsätta att röka? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Sluta röka ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på trängsel att röka.

TIPS! Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Detta kommer att stärka ditt engagemang och hålla dig fokuserad på dina skäl för att sluta.

Eliminera alla rökpåminnelser från ditt liv, och det kan hjälpa dig att stanna lättare. Töm ditt ashtrayshus och ta det lättare ur din väska eller portfölj. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Genom att eliminera lukten kommer du att vara mindre benägna att ha ett begär.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link