Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Även de mest bestämda personerna tycker att det är skrämmande att sluta röka. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. Rådgivningen i den här artikeln hjälper dig att slutligen sparka vanan för bra.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Älskade Ones

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Du kommer att bli förvånad över vad du ska uppnå, och hur stark du är.Source link