Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Du vet att du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka. De kraftfulla förslagen i artikeln nedan kan vara den information du behöver för att förstärka ditt beslut med åtgärder för att göra det till en verklighet. Följande artikel kommer att beskriva flera andra strategier som du kan finna användbara vid din resa mot tobaksavbrott.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Kallt Turkiet

Hitta metoden att sluta som kommer att vara lättast för dig. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att vara utan dem.

Sluta röka ett steg åt gången. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Du kan inte oroa sig för framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Secondhand Smoke

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer också att göra dina nära och kära friskare.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Du kommer att vara fri från cigaretterna på nolltid.Source link