Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Behovet av att mata en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Nedanstående artikel innehåller en hel del användbara tekniker som du kan använda när du försöker sparka vanan.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips eller gå igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil.

TIPS! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tiden.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Alla har sina mål. Du måste räkna ut vad som fungerar för dig. Att skapa en egen lista gör just det.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stress. Om du inte tränar, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du kommer upp i vikt när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

TIPS! Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Den absolut bästa råd du slutar röka är att bara göra det. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara och låt dig inte börja göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Planera hur man hanterar stressiga tider. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att bli friskare.

TIPS! Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Fortsätt att berätta för dig själv om att du gör mycket skada.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera i framtiden.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Börja aldrig säkerhetskopiera. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva i det långa loppet.

TIPS! Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka.

Utövar frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Denna artikel har gett mycket information om. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link