Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Några personer tycker att försök att sluta röka är bland de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för varje enskild person. Forskning vad som har fungerat för andra, kanske det kan fungera för dig också. Börja med följande råd, och det bör ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Sluta röka

Hypnos kan hjälpa sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Tips! Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel alls. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.Source link