Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Att sluta röka kan vara extremt svårt. Det finns ingen surefire-metod att sluta. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Börja med följande råd, och det bör ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

10 minuter

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings kan ibland verka överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i dom. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka.

Var noga med att rengöra ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

När människor säger att det är svårt att sluta röka, ljuger de inte. Vad som fungerar för en person, många arbetar inte för en annan. Det är dock möjligt att sluta röka. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt och hållet.Source link