Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. Ta en del insikter från den här artikeln till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska rasen från den cigarettvanan.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är fast besluten att sluta på kort sikt blir det lättare att tänka på lång sikt.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Sluta röka

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå röka för gott.

Belöna varje milstolpe när du försöker sluta röka. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Undvik att dina triggare slutar röka med mer framgång. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller medan du kör din bil.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Din framgång är beroende av att behålla din motivation. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

TIPS! Gör inte allt här själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer till stöd.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Dessutom, de som går igenom samma sak som du är, kommer bättre att förstå dina kampar.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Var inte en statistik.

Sluta röka

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Du kan sluta röka med beslutsamhet och självförtroende, så börja din resa genom att tillämpa ovanstående tips på din dagliga rutin idag. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.Source link