Allt du behöver är några enkla sluta röka tips som dessa


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom med sina planer. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Sluta röka så fort du kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Avsluta tills du får det rätt. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt röker. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Det är viktigt att vara optimistisk om processen att sluta röka. inse att du inte behöver röka och att du blir friskare som ett resultat. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link