Allt du behöver är några enkla sluta rökningstips som dessa


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Den här artikeln innehåller en mängd tips som ger dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Belöna dig själv

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är ett utmärkt sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner, såsom antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.