Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


De flesta rökare tycker att sluta är mycket svårt. Det finns ingen enda botemedel-allt. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Genom att använda följande råd ser du att det kan vara enkelt att sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är lättast för dig. Försök inte gå på kallt kalkon.

Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Många rapporterar att bli viktiga under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill att börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Få en annan distraktion då.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för nikotinersättningsmedel.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att stimulera dig att sparka vanan.

TIPS! Se till att du äter bra. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Denna teknik kommer att få dig till ett tankesätt för att sluta röka.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Det kan verka ganska svårt. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Låt inte detta avskräcka dig, det är möjligt för dig att sluta. Genom att använda tipsen från den här artikeln kommer du att lyckas. Prova dessa idéer och du kan bli positivt överraskad.Source link