Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Även människor med mycket stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Faktum är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, så är det här artikeln för dig!

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande väljer att röka, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lust som de gör nu, vilket gör att de blir enklare.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Att ge människor nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver.Detta kan eventuellt vara det extra du behöver förblir motiverad och sluta egentligen.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett , kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel eller spelar ett spel som är nytt för dig.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för din kära på dina planer. Andra personer som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som älskar dig friskare.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla dig på rätt spår.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra människor.

Tips! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kanske finner att du erövrar en nästan identisk situation med vägen.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det kommer att hålla dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Rökning är ibland det som individerna vända sig till i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

När du är i färd med att sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta på många sätt. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer att minska obehag av uttag.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link