Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Många tycker att att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för alla. Du kommer troligen att behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att göra denna metod. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv.

Sluta röka

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som tidigare, vilket ger dig större chans att lyckas.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

TIP! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig komma i konstant kontakt med den. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta det bra att jämföra vissa tekniker med andra.

Planera i förväg hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa upp när de stressas. Hämta en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

De första dagarna av något slutförbudsförsök kommer att vara det absoluta hårdast. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Riktig träning kan också säkerställa att du ska behålla din kroppsviktvinst. Endorfinerna från viss utsträckning.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskning bort.

Övning genererar en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

När du håller på med att sluta röka äter du mycket nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka av många skäl. För att ha munnen och händerna att ständigt göra någonting kan ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska eventuell viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på rätt spår, kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudfläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Var medveten om vad dina vanor är. När vill du röka?

Sluta röka

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte en diet medan du redan försöker sluta röka. Du borde istället följa en balanserad väg. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Försök inte göra det själv. Att ha älskande stöd hjälper dig enormt.

När du slutar röka är det viktigt att du inte ger upp. De flesta som slutar röka i månader eller till och med år innan de lyckas. Om du upplever ett återfall, avgöra varför det hände, och lösa sedan för att fortsätta.

Spendera tid på att meditera om de viktigaste orsakerna till att du vill sluta röka. Skriv ner dem och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När den plötsliga uppmaningen att röka kommer på, läs vad du har skrivit på ditt papper istället för att lysa upp.

Många som är kreativa har funnit att ha en detaljerad dagbok kan hjälpa till i striden att sluta röka. De flesta människor röker för att slappna av eller för att lugna nerverna. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att städa upp stressen, och bekämpa negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis!

TIPS! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett.

Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det är inte omöjligt att sluta röka. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Med uthållighet och viljestyrka kan du förhoppningsvis sluta sluta!

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link