Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Även de med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Verkligheten är att även människor som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kommer råd i den här artikeln att komma igång.

Att sätta saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, eventuellt sluta lite lättare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller community college.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Försök ändra din vana vana genom att äta hälsosamt för att bekämpa någon viktökning från att sluta röka. Detta förhindrar sannolikheten för viktökning i spåren.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Du kan finna att det här gör cigaretter smutsiga och hjälper dig som vana.

De flesta som försöker sluta berätta för dig att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du börjar röka igen, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Försök att hålla längre varje gång, som du lär dig längs vägen.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Det viktigaste du bör göra när du kan sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Avsluta och hämta aldrig en cigarett igen. Den här metoden kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Planera för att hantera eventuella stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar belysa när de känner sig stressade. Har en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan den störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, som Din lungkapacitet börjar omedelbart förbättra. Regelbunden motion kan också säkerställa att du håller din kroppsviktökning. Endorfiner övning producerar kommer också öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan hitta seger i ett framtida försök.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få hjälp av dina vänner och familj. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

TIPS! Gör inte det själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer.

I stället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänka på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att hålla dig på rätt spår och gör sluta tycka omedelbart viktigt.

Nu ska du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. Din styrka och förmåga kan till och med överraska dig.

Som du tidigare läst finns det ett ton att du måste lära dig om Array. Men så länge du gör lite forskning om ämnet, kan du enkelt bli professionell i detta ämne. Använd det du har läst för att ge dig en fördel.Source link