Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Det kan vara svårt att sluta röka om ditt liv är stressigt, och inte alla du stöter på är stödjande. Lyckligtvis är det möjligt att övervinna denna känsla; Informationen i den här artikeln bör sätta dig på vägen för att sluta.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Tips! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Avsluta är en process.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är avgörande för att du slutar helt. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Sluta röka

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Prova att röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Rökningstopp är en av de få gånger i ditt liv som det är bäst att vara en quitter! Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande, kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link