Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Nikotinutbyteterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan ibland verka överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Sluta röka

Avsluta så många gånger som du behöver. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Din hälsa kommer att förbättras dramatiskt när du slutar röka. Du behöver inte känna ånger om du går för det och slutar idag.Source link