Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig att sluta röka en gång för alla. Följande artikel kommer du att använda metoder du kan använda för att sluta röka.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Börja aldrig säkerhetskopiera. Förbinda sig att stanna, period. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Att vilja sluta är halva slaget. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link