Ändra dina vanor och sluta röka med dessa tips!


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Denna artikel har många tekniker som hjälper dig att sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Få en annan distraktion då.Source link